Over ons

Rik van Kesteren

is eigenaar van RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert en gediplomeerd trainer en coach. Naast Personal Trainer is hij ook actief als Fysiek Performance Trainer in de jeugdopleiding van NAC Breda en is hij actief als trainer in het Schaatsen en Skeeleren in het zuiden van Nederland. Het aanleren van nieuwe bewegingen of het verbeteren van bestaande bewegingen staat dus centraal binnen al zijn werkzaamheden. Naast een betere prestatie levert dit ook een gezond lichaam op.  

 

Zelf heb ik ook blessures gehad en de bijbehorende training ervaren. Daardoor ken ik de ervaringen die u als klant kunt hebben. Ook de terugval na een blessure is hier onderdeel van geweest. Hoe meer ik leer over bewegen en de werking van onze spieren, hoe duidelijker het voor mij wordt dat er nog een hoop te winnen valt. Mede uw input is hierin van groot belang.

 

RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert geeft u de persoonlijke aandacht die uw gezondheid verdient!
In de gezondheidszorg zijn veel partijen beschikbaar en elke partij helpt u vanuit een andere expertise bij een deel van uw klachten. Ons specialisme is training met bijbehorende achtergrond, waarbij samenwerking met een fysiotherapeut (indien nodig) een uitstekende basis biedt om tot beter bewegen te komen

 

 

Neem nu contact op met Rik!

 

 

RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert onderscheidt zich in de kwaliteit van het trainingsprogramma én de invloed die u als klant hebt op het gekozen traject. Uw situatie en doelen staan centraal!

 

Certificering
Wist u dat RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert naast de opleiding sportkunde ook Europees gecertificeerd is? Als een van de weinigen in Nederland heeft RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert een EREPS registratie niveau 6, wat inhoud dat er zorg en begeleiding wordt geboden op het hoogste niveau. Daarnaast zijn we ook gecertificeerd door SCAS, waarmee erkend wordt dat we vakbekwaam zijn als leefstijlprofessionals.

Referenties

Om zo fit als mogelijk de operatie in te gaan heeft Rik mij goed geholpen met al zijn kennis en ervaringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na de operatie aan mijn rug weer snel kon gaan opbouwen en werken aan mijn doelen om weer terug op het voetbalveld te staan. Thanks Rik

Kim | Middelbeers

Rik is een motivator. Hij laat je altijd nét wat meer doen dan je eigenlijk van plan was. Hij maakt voor iedereen een persoonlijk schema, voor zijn of haar doel. Mijn doel was rugklachten verminderen en daar heeft Rik mij met de juiste oefeningen enorm mee geholpen!

Erwin | Oirschot

Rik geeft zijn trainingen met veel energie, variatie, aandacht en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Hierdoor neemt mijn motivatie toe zodat ik mijn gestelde doelen kan behalen. Zo hebben we bijvoorbeeld mijn rugspieren versterkt waardoor ik in een korte trainingsperiode al veel minder last heb van mijn rugblessure.

Eline | Oirschot

Rik is een motiverende goedlachse trainer die altijd hard werkt om samen mijn doel te halen. Dankzij Rik’s geloof in mij en zijn goede trainingen heb ik mijn afval- en sportdoelen behaald. Niets is hem teveel gevraagd. Zo heeft hij zelfs samen met mij de Army Urban Run uitgelopen, wat voor mij een doel was. Mijn zelfvertrouwen en kennis van voeding en beweging heb ik aan hem te danken!