Online Workouts van Discipline PT

Ben je op zoek naar leuke en uitdagende trainingen voor thuis? Wil jij deze zomer in shape zijn maar zit je nu alleen maar thuis op de bank? Dan heeft Discipline PT voor jou het juiste programma! Elke week biedt Discipline PT verschillende soorten workouts aan voor elk gewenst niveau. Dit kunnen gewone workouts zijn, maar ook uitdagingen of juist opdrachten om met de familie samen te doen. Ook heeft Discipline PT spinninglessen op video voor thuis als je in het bezit bent van een hometrainer of spinningfiets.

 

Video workoutIn de video’s legt een Personal Trainer de oefeningen stap voor stap uit en laat zien hoe je deze technisch goed uitvoert. Er zijn 3 niveau’s beschikbaar. Workouts voor de startende sporter, workouts voor mensen met wat sport ervaring en workouts voor de gevorderde sporter.

 

Elke workout duurt 45 minuten tot 1 uur afhankelijk van je gekozen niveau. Het is dus laagdrempelig om deel te nemen en de trainingen zijn voor alle leeftijden. In de video’s word je aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen.

Ga jij de uitdaging alleen of samen aan? It’s time to get disciplined @ home!

Hoe kun jij je aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk de links naar de workouts en een betaalverzoek. De kosten bedragen € 10,- voor de 3 workouts van je gekozen niveau of € 7,50 voor de spinning workout. Voor vaste klanten van Discipline PT is het gratis. Voor nieuwe klanten wacht er een cadeautje bij aanmelding!

Referenties

Mijn dank gaat uit naar Rik, in bizarre tijden zoals deze weet jij mensen te inspireren, motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, ook thuis! Daarnaast houdt hij rekening met mijn chronische ziekte en maak ik progressie op fysiek gebied en qua gezondheid.

Geert Jan – Best

Om zo fit als mogelijk de operatie in te gaan heeft Rik mij goed geholpen met al zijn kennis en ervaringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na de operatie aan mijn rug weer snel kon gaan opbouwen en werken aan mijn doelen om weer terug op het voetbalveld te staan. Thanks Rik

Kim | Middelbeers

Rik is een motivator. Hij laat je altijd nét wat meer doen dan je eigenlijk van plan was. Hij maakt voor iedereen een persoonlijk schema, voor zijn of haar doel. Mijn doel was rugklachten verminderen en daar heeft Rik mij met de juiste oefeningen enorm mee geholpen!

Erwin | Oirschot

Rik geeft zijn trainingen met veel energie, variatie, aandacht en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Hierdoor neemt mijn motivatie toe zodat ik mijn gestelde doelen kan behalen. Zo hebben we bijvoorbeeld mijn rugspieren versterkt waardoor ik in een korte trainingsperiode al veel minder last heb van mijn rugblessure.

Eline | Oirschot

Rik is een motiverende goedlachse trainer die altijd hard werkt om samen mijn doel te halen. Dankzij Rik’s geloof in mij en zijn goede trainingen heb ik mijn afval- en sportdoelen behaald. Niets is hem teveel gevraagd. Zo heeft hij zelfs samen met mij de Army Urban Run uitgelopen, wat voor mij een doel was. Mijn zelfvertrouwen en kennis van voeding en beweging heb ik aan hem te danken!