RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert is live!

RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert is up & running!

Met trots presenteren wij u www.rvk-training.nl. Dit is de website van RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert. Hier kunt u al uw informatie vinden met betrekking tot de begeleiding van uw beweegprobleem.

We staan te springen om u vanaf heden te helpen bij al uw trainingswensen. Van afvallen en trainen met een blessure tot het behalen van topsportdoelstellingen, we staan klaar om u te helpen! Uw persoonlijke situatie staat centraal en de begeleiding wordt aangepast aan uw wensen en doelstellingen.
Samen bereiken we meer!

We hopen u snel te verwelkomen bij RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert.

RvK-training

Referenties

Mijn dank gaat uit naar Rik, in bizarre tijden zoals deze weet jij mensen te inspireren, motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, ook thuis! Daarnaast houdt hij rekening met mijn chronische ziekte en maak ik progressie op fysiek gebied en qua gezondheid.

Geert Jan – Best

Om zo fit als mogelijk de operatie in te gaan heeft Rik mij goed geholpen met al zijn kennis en ervaringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na de operatie aan mijn rug weer snel kon gaan opbouwen en werken aan mijn doelen om weer terug op het voetbalveld te staan. Thanks Rik

Kim | Middelbeers

Rik is een motivator. Hij laat je altijd nét wat meer doen dan je eigenlijk van plan was. Hij maakt voor iedereen een persoonlijk schema, voor zijn of haar doel. Mijn doel was rugklachten verminderen en daar heeft Rik mij met de juiste oefeningen enorm mee geholpen!

Erwin | Oirschot

Rik geeft zijn trainingen met veel energie, variatie, aandacht en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Hierdoor neemt mijn motivatie toe zodat ik mijn gestelde doelen kan behalen. Zo hebben we bijvoorbeeld mijn rugspieren versterkt waardoor ik in een korte trainingsperiode al veel minder last heb van mijn rugblessure.

Eline | Oirschot

Rik is een motiverende goedlachse trainer die altijd hard werkt om samen mijn doel te halen. Dankzij Rik’s geloof in mij en zijn goede trainingen heb ik mijn afval- en sportdoelen behaald. Niets is hem teveel gevraagd. Zo heeft hij zelfs samen met mij de Army Urban Run uitgelopen, wat voor mij een doel was. Mijn zelfvertrouwen en kennis van voeding en beweging heb ik aan hem te danken!