Experience Week: maak kennis met RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert

Van maandag 10 tot en met zondag 16 september vindt bij Il Cuore de Experience Week plaats. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan naar de Experience Week! Samen met Podotherapie van de Ven maakt RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert voor u een vrijblijvende beweeg-/loopanalyse en geeft u passend advies. Daarnaast maakt u kans op drie gratis trainingen van RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert!

Wilt u personal training, beter bewegen of uw leefstijl veranderen? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met afvallen, revalideren na een blessure of trainen met een chronische ziekte? Kom dan naar Il Cuore tijdens de Experience Week en maak kennis met RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert.


Kom kennis maken

RvK Lifestyle- en Bewegingsexpert is op de volgende momenten aanwezig op de Experience Week:
Maandag 10 september: 08.00 tot 12.00
Dinsdag 11 september: 11.00 tot 14.30 en van 19.00 tot 22.00
Woensdag 12 september: 08.00 tot 22.00
Donderdag 13 september: 08.00 tot 14.30
Vrijdag 14 september: 08.00 tot 18.00
Zaterdag 15 september: 09.00 tot 14.00
Zondag 16 september: 09.00 tot 16.00

Geeft u uw gezondheid al de aandacht die het verdient? Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Referenties

Mijn dank gaat uit naar Rik, in bizarre tijden zoals deze weet jij mensen te inspireren, motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, ook thuis! Daarnaast houdt hij rekening met mijn chronische ziekte en maak ik progressie op fysiek gebied en qua gezondheid.

Geert Jan – Best

Om zo fit als mogelijk de operatie in te gaan heeft Rik mij goed geholpen met al zijn kennis en ervaringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na de operatie aan mijn rug weer snel kon gaan opbouwen en werken aan mijn doelen om weer terug op het voetbalveld te staan. Thanks Rik

Kim | Middelbeers

Rik is een motivator. Hij laat je altijd nét wat meer doen dan je eigenlijk van plan was. Hij maakt voor iedereen een persoonlijk schema, voor zijn of haar doel. Mijn doel was rugklachten verminderen en daar heeft Rik mij met de juiste oefeningen enorm mee geholpen!

Erwin | Oirschot

Rik geeft zijn trainingen met veel energie, variatie, aandacht en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Hierdoor neemt mijn motivatie toe zodat ik mijn gestelde doelen kan behalen. Zo hebben we bijvoorbeeld mijn rugspieren versterkt waardoor ik in een korte trainingsperiode al veel minder last heb van mijn rugblessure.

Eline | Oirschot

Rik is een motiverende goedlachse trainer die altijd hard werkt om samen mijn doel te halen. Dankzij Rik’s geloof in mij en zijn goede trainingen heb ik mijn afval- en sportdoelen behaald. Niets is hem teveel gevraagd. Zo heeft hij zelfs samen met mij de Army Urban Run uitgelopen, wat voor mij een doel was. Mijn zelfvertrouwen en kennis van voeding en beweging heb ik aan hem te danken!