Online Coaching

Personal Online Coaching

Wilt u eindelijk die fysieke doelstellingen halen die u voor ogen hebt, maar heeft u geen geld of tijd voor Personal Training?

 

Kies dan hier voor Personal Online Coaching van RvK-training.

 

De vraag naar online begeleiding is de afgelopen jaren flink toegenomen. Kijk maar naar de populariteit van Personal Body Plan of andere online aanbieders van begeleiding. Toch zijn deze trajecten vaak net zo duur als normale Personal Training en is de aandacht niet optimaal gericht op u en uw situatie. Bij RvK-training is dat anders en wordt het hele traject ingezet op basis van uw doelstellingen en uw wensen. 

 

Bij het Personal Online Coaching traject krijgt u de volgende diensten:

 

  • Maandelijks Trainingsschema;
  • Voedingsplanning op maat gemaakt;
  • 7 dagen per week support via Mail, Telefoon of WhatsApp;
  • Face to face of Skype overleg op afspraak;
  • Besloten Facebook/Instagram Community met nieuw trainingsmateriaal en voedingstips

 

 

Vraag hier meer informatie aan!

Referenties

Om zo fit als mogelijk de operatie in te gaan heeft Rik mij goed geholpen met al zijn kennis en ervaringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na de operatie aan mijn rug weer snel kon gaan opbouwen en werken aan mijn doelen om weer terug op het voetbalveld te staan. Thanks Rik

Kim | Middelbeers

Rik is een motivator. Hij laat je altijd nét wat meer doen dan je eigenlijk van plan was. Hij maakt voor iedereen een persoonlijk schema, voor zijn of haar doel. Mijn doel was rugklachten verminderen en daar heeft Rik mij met de juiste oefeningen enorm mee geholpen!

Erwin | Oirschot

Rik geeft zijn trainingen met veel energie, variatie, aandacht en op zijn tijd een gezonde dosis humor. Hierdoor neemt mijn motivatie toe zodat ik mijn gestelde doelen kan behalen. Zo hebben we bijvoorbeeld mijn rugspieren versterkt waardoor ik in een korte trainingsperiode al veel minder last heb van mijn rugblessure.

Eline | Oirschot

Rik is een motiverende goedlachse trainer die altijd hard werkt om samen mijn doel te halen. Dankzij Rik’s geloof in mij en zijn goede trainingen heb ik mijn afval- en sportdoelen behaald. Niets is hem teveel gevraagd. Zo heeft hij zelfs samen met mij de Army Urban Run uitgelopen, wat voor mij een doel was. Mijn zelfvertrouwen en kennis van voeding en beweging heb ik aan hem te danken!